Avis

5
basé sur 13 avis
Lieselot (Gullegem)
Pure verwennerij

De vriendelijkheid en gastvrijheid waarmee je hier ontvangen worden is onbetaalbaar. Zeker binnen het prachtige decor aan de oevers van de Dourdou. Het eten is heerlijk, zalig genieten van een driegangenmenu in deze prachtige vallei terwijl je kan meevolgen hoe jouw gerechten in alle openheid worden klaargemaakt. Ook de gîte is prachtig, precies een plaatje, maar dan nog mooier! Het oude karakter van het gebouw werd volledig bewaard, terwijl de stijl heel hedendaags en gezellig is. Ook de eco-verzorgingsproducten zijn een detail, maar maken het plaatje volledig af! De ontvangst van Joerie & Febe is de kers op de taart! Bedankt dat we mochten langskomen... PS: Ook super dat de fotoshoot van mijn juwelencollectie LunaLotta er kon doorgaan, met Febe & Joeri als model. Dit prachtige decor is onbeschrijfbaar, je moet er gewoon zijn...

Famille avec jeunes enfants  |  clair de lune  |  séjourné le 8/2019

Tania
oude ziel krijgt nieuwe warme, kloppende harten

Rêve, een mooie oude ziel met een nieuw, kloppend, warm hart. Onmiddellijk waren we verkocht aan deze wonderlijke plek, nog voor we goed en wel waren uitgestapt. In alles voel je de liefde voor dit fantastische project; in de zorg voor wat was, de details en de sfeer. Elke dag ontdekten we wel iets nieuws. We hebben zalig ontbeten met lokale producten, elke dag een ander warm hapje, heerlijk. En dan die Table d'hötes, puur genieten! Wij hebben één van de meest bijzondere vakanties achter de rug en we genieten nu nog steeds na. Dank je wel Febe en Joeri, jullie zijn dat nieuwe, kloppende warm hart! Tot volgend jaar!!

Famille avec grands enfants  |  clair de lune  |  séjourné le 8/2019

Greta
Succes !

ik heb jullie "droom" met bewondering en moed gezien, een piepklein deeltje dan, op VTM. 'k wil jullie heel veel succes toewensen in en met die droom ! en misschien gaat het misschien niet altijd vanzelfsprekend en vloeiend : PROFICIAT dat jullie hiervoor gaan !! ik hoop dat ik ooit eens bij jullie geraak : om die droom van jullie te aanschouwen, te "proeven", te "voelen", te "ervaren"..... SUCCES VERDER !! Greta

Non spécifié  |  clair de lune  |  séjourné le 7/2019

Wilma (Nederland)
Topplek voor wie lekker wil eten

Topplek voor wie lekker wil eten (Febe en Joeri hebben de volledige Ottolenghi in de vingers), lezen en niksdoen aan de rivier. Laat vooral ook het ontbijt aan hen over (gepocheerd eitje met avocado, kaas van de biologische boerderij aan de overkant, brood en jammetjes en nog veel meer). We'll be back!

Couple adultes  |  clair de lune  |  séjourné le 7/2019

Christophe en Sarah
Wat een wonderlijke wereld

Febe en Joeri, Wat een wonderlijke wereld hebben jullie hier geschapen! Wij hebben intens genoten van ons verblijf in jullie ‘reve’. In de stroomversnellingen van het leven is dit een plek waar je echt tot rust kan komen en kan stilstaan. Wij hebben genoten van de rust, de natuur, de warme gastvrijheid, het zalige eten en het gewoon ’zijn’. Grote bewondering voor jullie project! Wij kijken al uit naar een volgende keer!

Jeune couple  |  clair de lune  |  séjourné le 7/2019

Annelies (België)
op weekend met mijn zus

Reve...een droom... echt hé. Wat een verrassing. en wat een chill weekend hebben wij gehad. Febe en Joeri twee lieve mensen met een verhaal, die het hele weekend als gastheer en vrouw hun uiterste best deden om ons te verwennen. Met succes. Genoten hebben we. De ligging,het weidse uitzicht, een dal met enkel wat vogelgeluiden op de achtegrond, super food met streekproducten door Febe en Joeri met veel creativiteit klaargemaakt., een heel mooie gitte afgewerkt met oog voor veel detail Wow. Tijdens ons verblijf hebben we in een deusjevoo rondgetoerd in de streek rond de Tarne. Pittoresk met achter elke bocht een nieuw indrukwekkend uitzicht. Volgend jaar gaan we zeker terug. Iets om naar uit te kijken.

Non spécifié  |  séjourné le 6/2019

Annemie
Zussenweekend

Mijn zus en ikzelf mochten genieten van een heerlijk ontspannend verblijf van drie dagen op deze supermooie plek. Wat werden we in de watten gelegd vanaf de eerst kennismaking. Het uitzicht- de sfeer- het lekkere eten- de prachtige gitte- de aangename welness faciliteiten- de rust.... Twee dagen rondtoeren met een 2 pk, wat hebben we geschaterd met ons twee. Zalig!!! Een topweekend. Een echte aanrader voor iedereen die in een unieke setting tot rust wil komen. Bedankt Febe en Joeri!! (en Odin en Odette)

Non spécifié  |  séjourné le 6/2019

Kim
Adembenemend mooi!

Adembenemend mooi! Gewoon voluit genieten van een heerlijke plek en prachtige omgeving! Top!

Famille avec jeunes enfants  |  clair de lune  |  séjourné le 6/2019

Caroline, Lynn, Sophie (Antwerpen)
Zalig er even tussenuit...

Ja, dat was het... zalig er even tussenuit met 2 dochters van 6, een vriendin en haar zoontje van 3! Even weg van alle drukte en verwend worden op een superfijne plek: heerlijke ontbijtjes, een flesje bubbels in de tuin, wandeling op het domein, even relaxen aan het water, na het eten 's avonds in de hot tub of de sauna, ... : de batterijen weer helemaal opgeladen! Al vaker in Frankrijk geweest, maar deze streek nog niet gezien. Veel te zien, lekker eten, mooie natuur, ... En ook supertof om te zien hoe je een droom kunt realiseren. Joeri en Febe hebben er echt iets heel moois van gemaakt en ze zijn nog maar net begonnen....

Famille avec jeunes enfants  |  séjourné le 5/2019

Fabienne
helemaal ZEN

Letterlijk en figuurlijk weg uit de drukte...het grote domein omarmt je meteen om je over te geven aan het ritme van de natuur. De hartelijkheid van Febe en Joeri zorgen ervoor dat je helemaal op je gemak doet voelen. De prachtig en uniek ingerichte gite heeft alle comfort met super relax bed. Op het ritme van natuurgeluiden wandelen we naar het hoofdhuis voor een exclusief ontbijt, heerlijk om te proeven van warme en koude ontbijthapjes, rijkelijk gevoel. s avonds werden we terug verwend met een heerlijk 3-gangen dinner. Elk gerecht met zoveel zorg klaar gemaakt en een streling voor het oog. Qua activiteiten is er veel keuze in de regio, bij Reve kan je zelfs een welnessje doen! Zowieso een stevige aanrader, wij zijn helemaal ZEN. Dankjewel Febe en Joeri!

Jeune couple  |  séjourné le 5/2019

Certificat externe
Réservez maintenant
Chargement…
Oups !
Vous utilisez un navigateur Web que nous ne supportons pas entièrement. Veuillez l'actualiser pour une meilleure expérience.
Notre site fonctionne mieux avec Google Chrome.
Comment mettre à niveau le navigateur