Les avis

4.9
basé sur 39 avis
Annik en Bruno (Asse)
un congé exceptionnel

Volledig "onwetend" eigenlijk, draaide ik vanop de kronkelende weg rechtsaf om "de brug" over te steken met zicht op het dorpje.... Het was alsof je in een andere wereld terecht kwam. Alles klopte! De brug, de huisjes, de rivier, de ontvangst, het zorgvuldig bereide voedsel! Gastvrouw en -heer sprongen er met kop en schouders bovenuit! Niets was hen teveel! De passie waarmee ze dit project uit de grond stampten werkte zonder meer aanstekelijk, waardoor het zitten blijven toch wat moeilijk was! Prachtige verhalen die worden verteld zorgden voor nog meer wegdromerij! Het was echt de eerste keer tijdens een vakantie dat ik veel moeite voelde om huiswaarts te keren. Rêve staat voor mij persoonlijk synoniem aan thuiskomen! Het klinkt nogal cliché maar... Febe en Joeri, we komen zeker terug!

Non spécifié  |  clair de lune  |  séjourné le 8/2020

Kristel & Ihsan (België )
Gewoon fantastisch

Met hoge verwachtingen kwamen we naar Rêve Deze werden echter niet ingelost maar ruimschoots overtroffen Wat een prachtige plaats gerund door een fantastisch koppel Niets is te veel om de gasten tevreden te stellen, steeds met de glimlach Dit alles dan nog eens aangevuld met hun overheerlijke gerechten bij het ontbijt en het avondeten, elke dag anders en steeds verrassend Met tegenzin maar zeer tevreden zetten we onze reis verder Febe en Joeri: het was een waar genoegen om hier te mogen verblijven

Non spécifié  |  déjeuner sur l'herbe  |  séjourné le 7/2020

Ann en Frank (Nederokkerzeel)
Het leven zoals het moet zijn

We zijn naar Rêve getrokken met torenhoge verwachtingen. Ze zijn ALLEMAAL vervuld !!! Rêve heeft vele troeven. De omgeving, de sfeer ter plaatse, het feeëriek dorpje dat maar niet uit onze gedachten te krijgen is. De grootste troef is echter het koppel dat achter dit droomdorpje staat. Febe en Joeri. Zij zijn geweldige mensen die er voor zorgen dat alles, maar dan ook alles naar wens is. De gasten zijn in hun ogen het belangrijkst en dat is er aan te merken. Vriendelijk, lief, zorgzaam..... ik kan zo nog een hele tijd doorgaan. Febe haar kookkunsten (bijgestaan door Joeri natuurlijk) zijn een reis op zich; een reis in nog niet eerder ervaren culinaire geneugten..... Ik kan niets anders dan superlatieven gebruiken om onze vakantie op Rêve te beschrijven. Voor de eerste keer, voor zover ik me kan herinneren, ben ik terug gekomen uit vakantie met een krop in de keel. Het zal een lang jaar worden tot onze volgende vakantie op Rêve !!!!

Non spécifié  |  clair de lune  |  séjourné le 6/2020

Paul en Mieke
A world of our own

De mooiste dingen in het leven komen vaak onverwachts. Dat kan bijvoorbeeld een mooi lied zijn dat je door Spotify, op basis van je algoritme, gesuggereerd wordt. En zo was dit het geval met het lied van The Seekers ‘a world of our own’ uit 1965. De parallel met ons verblijf in Rêve is quasi volledig sluitend want de voorbije dagen zijn dan ook zo anders verlopen dan we ons hadden ingepland en voorgesteld. We kwamen terecht in de wondere wereld gecreëerd door Joeri en Febe, met ook Odin en Odette. Onze meegebrachte teppanyakibakplaat verdween ongebruikt terug in het valies. De sublieme bereidingen van Magisteres Febe leken weggeplukt uit een goed verborgen toverboek. Vuurmeester Joeri en zijn green egg, zorgde niet alleen voor het op temperatuur brengen en à point afwerken van de vele culinaire hoogstandjes, maar evenzeer voor fijne gesprekken, zelfs over een saai onderwerp als assuranties. Zichzelf wegcijferen voor hun gasten is een kunst die ze reeds tot in de puntjes beheersen en dit met een oprechtheid die hartverwarmend is. Tyler, Mieke en Paul hopen dat je jullie wereld verder mogen uitbouwen naar jullie dromen en danken jullie voor de prachtige, warme (in de twee betekenissen) tijd die we bij jullie mochten beleven.

Locataires avec animaux de compagnie  |  déjeuner sur l'herbe  |  séjourné le 6/2020

Stephanie en Kenny
En of we een droom beleefd hebben!

Wij zagen hun droom op VTM en waren helemaal verkocht.🥰 En of we een droom beleefd hebben.! Deze vakantie kwam in het rare 2020 precies op de juiste plaats..! We hebben enorm genoten van de mooie omgeving, de sfeer, gezelligheid, charme,.... die Febe en Joeri hebben gecreëerd in het aangename Aveyron in Frankrijk. Het kleine Saint-Izaire is met hun komst omgetoverd tot een gezellig vakantie verblijf.! Wie volledig tot rust wil komen en wil genieten van de mooie groene omgeving, een super gastvrijheid en van 'Top Kookkunsten',.... Dan ben je in Rêve helemaal op je plaats.! 😊 MAAR wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt ☹️ namelijk iedereen keer sowieso terug 😉😀

Jeune couple  |  clair de lune  |  séjourné le 6/2020

Koen & Marjan
Zalig Genieten...!

Wij kunnen alle vorige recenties alleen maar beamen ... Mooie locatie; warm & stijlvol interieur; superlekker eten en een gastvrouw en gastheer die perfect weten hoe ze hun gasten een leuk verlof kunnen bezorgen. Wat we hieraan zeker nog kunnen toevoegen zijn al de kleine "extra's" die je op Rêve kan terugvinden en die het verblijf AF maken. Superzachte en kwaliteitsvolle lakens; een heerlijk hapje bij het aperitief; een open haard die aanstaat als je toekomt of een sauna die op hout gestookt uitzicht geeft op de prachtige valei. En dan zwijgen we nog over het "anders dan anderen" ontbijt ! Wij hebben alvast genoten van ons verlengd weekend. Onze batterijen zijn alweer opgeladen ! Na vorig jaar de "Robinson kamer" te testen en dit jaar de eerste gîte "Clair de lune" komen we volgend jaar zeker ook de nieuwe gîte ook eens proberen !

Non spécifié  |  clair de lune  |  séjourné le 10/2019

Philip en Veerle
Je mond valt open en je kan alleen maar glimlachen

Eens je de brug over rijdt valt alle last van je schouders. Je mond valt open en je kan alleen maar glimlachen. De gîte, Clair De Lune, is vol met Wows en Waaws, 3 verdiepingen gezelligheid, comfort en romantiek. Wat zouden we kiezen vanavond, de hot-tub of de sauna, maar hier zelfs geen keuze stress, we doen toch lekker allebei. De hot-tub is een zaligheid, met zijn tweekes, onder het maanlicht met een rosé-wijntje van hun lekkere wijnkaart. We springen even uit de hot-tub om even te genieten in de sauna, en dan weer terug in de hot-tub, naar de sauna, ..... De table d'hôtes is steeds weer een verwennerij met rijkelijke combinaties van prachtige producten, kruiding en aroma's. En dat allemaal onder de verwarmde gewelven in de gezelligheid van Febe en Joeri. En dan het ontbijt, jongens, jongens, jongens, hoe doen ze het toch : een streling voor het oog en elke morgen weer verrassend. Ook hier, teveel om op te noemen, de zelf gemaakte confituurtjes, de kazen van bij de buren, het brood van een beetje verder, de sapjes die Joeri tevoorschijn tovert, de bereide gerechtjes van Febe, met de verse boschampignons of de vijgen uit de tuin, een crumble, een eitje, en zo gaat het maar verder. Ook hier weer topscore voor sfeer en gezelligheid, ons favoriete plekje, de sfeervolle ingerichte eetkamer en salon, met op de achtergrond de grammofoonplaat met Franse chansons. Als ambassadeurs van de streek, helpen Joeri en Febe je ook graag op weg om streek te verkennen, van de vallei van de Tarne tot Albi, voor iedereen wat wils. We hadden Rêve gekozen voor onze mini Honeymoon en, niet dat we hier aan getwijfeld hadden, dat was absoluut een schot in de roos. Febe en Joeri, jullie zijn twee schatten, en hebben ons in de watten gelegd van begin tot eind. We komen zeker terug, om ook eens de volgende, nieuwe, gîte te proberen, en de volgende, en de volgende....Tot gauw, Philip en Veerle. Une fois que vous avez traversé le pont, toute la charge tombe de vos épaules. Ta bouche tombe ouverte et tu ne peux que sourire. Le gîte, Clair De Lune, regorge de Wow et Waw, 3 étages de confort, de confort et de romance. Que choisirions-nous ce soir, le bain à remous ou le sauna, mais pas un choix de stress ici, nous faisons bien les deux. Le bain à remous est un délice, avec ses deux, au clair de lune avec un vin rosé de leur délicieuse carte des vins. Nous sautons du bain à remous pour profiter du sauna, puis revenons dans le bain à remous, pour le sauna, ..... La table d'hôtes est toujours un régal avec de riches combinaisons de belles produits, épices et arômes. Et tout cela sous les voûtes chaudes dans le confort de Febe et Joeri..

Jeune couple  |  clair de lune  |  séjourné le 10/2019

Philip en Veerle
Une fois que vous avez traversé le pont, toute la charge tombe de vos épaules.

Une fois que vous avez traversé le pont, toute la charge tombe de vos épaules. Ta bouche tombe ouverte et tu ne peux que sourire. Le gîte, Clair De Lune, regorge de Wow et Waw, 3 étages de confort, de confort et de romance. Que choisirions-nous ce soir, le bain à remous ou le sauna, mais pas un choix de stress ici, nous faisons bien les deux. Le bain à remous est un délice, avec ses deux, au clair de lune avec un vin rosé de leur délicieuse carte des vins. Nous sautons du bain à remous pour profiter du sauna, puis revenons dans le bain à remous, pour le sauna, ..... La table d'hôtes est toujours un régal avec de riches combinaisons de belles produits, épices et arômes. Et tout cela sous les voûtes chaudes dans le confort de Febe et Joeri. Et puis petit déjeuner, , comment vont-ils? Un régal pour les yeux et surprenant chaque matin. Ici aussi, trop nombreux pour être mentionnés, les conserves maison, les fromages des voisins, le pain un peu plus loin, les jus que Joeri évoque, les plats préparés à partir de Febe, avec les champignons frais de la forêt ou les figues du jardin, un crumble, un œuf, etc. Encore une fois un haut score pour l'ambiance et la convivialité, notre endroit préféré, la salle à manger et le salon décorés avec goût, avec le disque de gramophone avec des chansons françaises en arrière-plan. En tant qu'ambassadeurs de la région, Joeri et Febe seront également ravis de vous aider à explorer la région, de la vallée de la Tarne à Albi, pour tous les goûts. Nous avions choisi Rêve pour notre mini lune de miel et, même si nous n’avions aucun doute à ce sujet, c’était un succès absolu. Febe et Joeri, vous êtes deux trésors et nous ont choyés du début à la fin. Nous reviendrons à coup sûr pour essayer le prochain nouveau gîte, et le prochain, et le prochain .... A bientôt, Philip et Veerle.

Couple adultes  |  clair de lune  |  séjourné le 10/2019

Koen en Marjan
Que de bonheur

Plaisir ...! Nous ne pouvons que confirmer tous les commentaires précédents ... Bel emplacement; intérieur chaleureux et élégant; super bonne nourriture et une hôtesse et hôte qui savent parfaitement donner à leurs invités un congé agréable. Ce que nous pouvons certainement ajouter à cela, ce sont tous les petits "extras" que vous pouvez trouver sur Rêve et qui rendent le séjour AF. Feuilles super douces et de haute qualité; une délicieuse collation à l'apéritif; une cheminée allumée à votre arrivée ou un sauna offrant une vue au feu de bois sur la magnifique vallée. Et puis on reste silencieux sur le petit-déjeuner "différent des autres"! Nous avons déjà apprécié notre week-end prolongé. Nos batteries sont déjà chargées! Après avoir testé la "salle Robinson" l'année dernière et cette année le premier gîte "Clair de lune", nous allons certainement essayer le nouveau gîte l'année prochaine!

Couple adultes  |  clair de lune  |  séjourné le 10/2019

Thomas
Het eten is er top!

Het moment dat je de eerste glimp opneemt van de brug tot wnr je het domein oprijdt was een magisch en uniek gevoel. Joeri en Febe gaven ons direct het gevoel dat we thuis waren. De gîte is met smaak ingericht en je voelt je er direct op je gemak. Het eten is er top! Je komt aan tafel tot rust als je Joeri en Febe ziet koken en het ontbijt was ongelooflijk, kon smorgens niet snel genoeg aan tafel zitten. De wandelroutes rondom het domein zijn supermooi. Kortom het was een unieke ervaring die ik niet snel zal vergeten alsook de kasteelheer en kasteelvrouw Bedankt Febe en Joeri voor deze magische vakantie en tot volgend jaar. Thomas en Pieter

Autre  |  clair de lune  |  séjourné le 9/2019

Certificat externe
Réservez maintenant
Chargement…
Oups !
Vous utilisez un navigateur Web que nous ne supportons pas entièrement. Veuillez l'actualiser pour une meilleure expérience.
Notre site fonctionne mieux avec Google Chrome.
Comment mettre à niveau le navigateur