Vertragen en genieten in een sprookjesachtige omgeving

Febe en Joeri restaureren eigenhandig een 16e eeuws gehucht en zorgen voor een luxe vakantiebeleving in de Franse Aveyron

In Rêve kan je de tijd even laten stil staan. En dat mag je letterlijk nemen. Het start allemaal wanneer je over de monumentale brug rijdt, die onze oprijlaan is. In je eigen lodge waan je jezelf de komende dagen even helemaal weg van de wereld.

Je komt naar Rêve om er mooie momenten en herinneringen te creëren, met jullie 2, met je beste vrienden of je dierbare familie. Hier kom je om even te vertragen en te genieten van intense momenten in de natuur.

Stel je culinaire verwennerij op prijs, hou je van karakter, een goed verhaal, van originaliteit en oog voor detail, dan kan Rêve je ongetwijfeld bekoren.

Wij dompelen je onder in een unieke beleving waarbij we al jouw zintuigen willen beroeren. In jouw lodge, wanneer je op ontdekking gaat op het domein van 16ha of wanneer je aanschuift aan onze gewaardeerde table d'hotes.

Aanbevolen Kamersoorten

Rêve biedt een domein van 16ha waar je jezelf ver weg van de rest van de wereld waant

We nodigen je uit om mee aan te schuiven aan de gastentafel

De oude broodoven, een overdekte kelder, de feeëriek verlichte buitenkeuken, het salon, het balkon of het strand. Elke dag ontdek je nieuwe plaatsen op het domein waar we dan weer het ontbijt, lunch of diner serveren. Al onze producten zijn afkomstig uit de streek. We verkiezen om te werken met kleinschalige, hoofdzakelijk biologische producenten die met al hun passie, en de hulp van het terroir de meest smaakvolle ingrediënten leveren. Tijdens je verblijf heb je eveneens de mogelijk om de boerderijen te bezoeken. 

Wat onze andere gasten jou graag vertellen...

Al meer dan 60 gasten gaven ons een 5-sterren beoordeling. Op Google en ook op Facebook halen we de maximale score. Iets waar we terecht fier op zijn. 

2 nieuwe logeerformules

Maar één Rêve en enkele lodges, en zoveel vraag van jullie om Rêve ook op een andere manier te mogen beleven. Dus gingen we aan de slag. Dit seizoen introduceren we 2 nieuwe manieren om Rêve te beleven. We hebben 3 camperplaatsen ingericht of je trekt er zelf op uit in onze spiksplinternieuwe camper, onze Hygge.

We introduceren 2 nieuwe formules om Rêve te beleven. Je kan ze hier alvast ontdekken.

Nog meer Rêve ontdekken

.
 
Boek nu
Laden
Oeps!
 U voert een webbrowser die we niet volledig ondersteunen. Upgrade voor een betere ervaring.
De browser upgraden